top of page

MAATWERK IN EIGEN ATELIER VOOR UW RAAMDECORATIE TE DEINZE, OOST-VLAANDEREN

Raamdecoratie op maat

Van uw huis een thuis maken? Dat doet u in een handomdraai met de raamdecoratie van Torck Decor uit Deinze. Al bijna een halve eeuw maken we raamdecoratie op maat. Die is geïnspireerd op het mooiste van de laatste trends in de wereld van raambekleding. Bovendien bent u bij ons zeker van topkwaliteit en een correcte levering.

Maatwerk uit eigen huis

Alle raambekleding, van gordijnen tot overgordijnen, van vouwgordijnen tot paneelgordijnen, is stuk voor stuk van de hand van Torck Decor. Onze ervaren naaisters maken uw raamdecoratie op maat in eigen atelier en met de grootste zorg. Het resultaat: toonbeeld van perfectie waar niemand naast kan kijken!

Ook andere confectie op maat

Naast raambekleding maken wij ook andere confectie volledig voor u op maat. Denk maar aan kussens, bedspreien of tafellinnen die naadloos in uw interieur passen. Bovendien garnieren of herstofferen wij uw zetel, stoelbekleding, lampenkap of ander meubilair. We bieden dus een allround service in uw interieur.

Ervaar zelf welk verschil Torck Decor in uw interieur kan maken!

Gordijnen & overgordijnen

Gordijnen & overgordijnen

Gordijnen en overgordijnen zijn een streling voor het oog. Ze scheppen sfeer en gezelligheid en kunnen bovendien voor verschillende doeleinden dienen: privacy, zonwering, verduistering, … aan u de keuze!

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Het woord zegt het zelf: vouwgordijnen kunt u opvouwen, waardoor u zelf makkelijk lichtinval en zichtbaarheid kunt bepalen. Ze zijn in diverse stofsoorten verkrijgbaar en creëren een strakke en tegelijk warme sfeer.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen, ook wel Japanse panelen genoemd worden gekenmerkt door strakke lijnen en scheppen heel wat mogelijkheden. De verticale, verschuifbare panelen zijn praktisch in gebruik en maken uw ruimte af.

Andere COnfectie

Andere confectie

U kunt de stijl van uw raamdecoratie doortrekken naar de rest van uw interieur of juist accenten leggen met prachtige kussens, tapijten, stoelbekleding en andere interieurdecoratie, om oneindig mee te combineren!

Gordijnen & overgordijnen

gordijnen

Vouwgordijnen

vouw

Paneelgordijnen

paneel

Andere confecties

andere
bottom of page