top of page

BINNENZONWERING OP MAAT GEMAAKT, TE DEINZE

Voor elk raam hebben wij de perfecte oplossing in zonnewering…

Torck Decor beschikt over een ruim assortiment aan zonwering in de meest uiteenlopende modellen en kleuren. Voor elk type raam hebben wij de geknipte oplossing, dankzij onze jarenlange expertise. Alles perfect op maat gemaakt en geplaatst.

Kleine of juist grote glaspartijen? Helemaal geen of toch wat zonlicht in huis? Ook voor uw ramen hebben wij de juiste oplossing in binnenzonwering.

Welke binnenzonwering hoort bij u thuis?

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Met rolgordijnen stelt u zelf de mate van lichtinval en privacy naar wens bij. We hebben rolgordijnen in een waaier van materialen, uitvoeringen en kleuren: de perfecte match bij elk interieur!

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn opgebouwd uit twee soorten stoffen, te verkrijgen in diverse uitvoeringen. Ook hier bepaalt u zelf privacy en transparantie.

Dupli- en plissé gordijnen

Dupli –en plissé gordijnen

Dupligordijnen hebben twee stoflagen, plisségordijnen hebben er één. Allebei worden ze getypeerd door horizontale plooien. Een eyecatcher van formaat.

Binnenscreens

Binnenscreens

Indoor screens weren een teveel aan daglicht, doorkijk of storend zonlicht en houden het binnen aangenaam. Kies uit ons buitengewoon aanbod in binnenscreens.

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Onze horizontale lamellen zijn er om jaloers op te zijn, met een klassevol en tegelijk tijdloos karakter. Horizontale jaloezieën, verkrijgbaar in hout en aluminium, laten u toe in één beweging licht en zicht te regelen.

Verticale jaloeziën

Verticale jaloezieën

U houdt zelf graag een klare kijk, maar dan zonder inkijk: misschien zijn verticale jaloezieën dan de oplossing voor uw ramen. Bij ons in heel wat uitvoeringen te verkrijgen.

Shutters

Shutters

Echte sfeerbrengers in huis zijn shutters. Ze regelen bovendien doeltreffend lichtinval en privacy. In de zomer houden ze uw woning koel, in de winter houden ze juist de warmte binnen.

Silhouette

Silhouette

Een geraffineerde binnenzonwering met subtiel effect is silhouette. De draaiende stoffen jaloezieën passen zich aan elke situatie en iedere sfeer aan. Silhouette weert bovendien doeltreffend UV-licht.

Easy click

EasyClick

Met Easy click kunt u raamdecoratie monteren op het kozijn zonder boren of schroeven. Verkrijgbaar als aluminium jaloezie, plissé gordijn of duette. Geplaats met magneetband of klitband. Profiel in alle RAL-kleuren mogelijk.

Dakraamproducten

Dakraamproducten

Dakramen kunnen een ruimte in zoninval en licht doen baden. Wij hebben de geschikte dakraamproducten om overvloedig licht te hinderen of een ruimte in totale duisternis te hullen.

bamboe vouwgordijn

Bamboe vouwgordijn

Het BAMBOE vouwgordijn of roll-up gordijn is een natuurproduct en heeft daardoor een unieke uitstraling.

Versusu

Versus

Het VERSUS-systeem is een combinatie van een in-between wave gordijn en verticale lamellen. Daardoor transparant en dimmend.

Glasfolie

Glasfolie

Glasfolie is multifunctioneel en uiterst onderhoudsvriendelijk. Torck Interieur biedt een ruime keuze aan glasfolie voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Vliegenhorren

Vliegenhorren

Wel een overvloed aan lichtinval, zonder een invasie aan vliegen? Dan zijn vliegenhorren het overwegen waard. Zo kunt u zorgeloos ramen en deuren wagenwijd openzetten.

montage mogelijkheden

Speciale montage mogelijkheden

Geen idee welke binnenzonwering te kiezen? Torck Decor staat u graag bij met professionele raad op maat.

Rolgordijnen

rol

Duo rolgordijnen

duo

Dupli –en plissé gordijnen

dupli

Binnenscreens

binnen

Horizontale jaloezieën

horizontale

Verticale jaloezieën

verticale

Shutters

shutters

Silhouette

silhouette

Easy Click

easy

Dakraamproducten

dakraam

Bamboe vouwgordijn

bamboe

Versus

versus

Glasfolie

glas

Vliegenhorren

vliegen

Speciale montage mogelijkheden

montage
bottom of page