Confectieatelier
  • Opendeurdagen! 6/11 tot 10/11/2018 en 13/11 tot 17/11/2018 ***Kerstcollectie***
  • Wij maken van uw huis een thuis! Torck Decor voor uw totaaldecoratie!

Zonwering


Zonwering


Over ons

Rolgordijn:

Rolgordijnen is een eenvoudige, plaatsbesparende raamafwerking. Deze afwerking bestaat in verschillende stof uitvoeringen en voor verschillende doeleinden.

Verticale Lamellen:

De verticale lamellen geven U een variëteit aan verwerkingen. Met deze uitvoering kan u voor vele doeleinden in 1 raamafwerking een resultaat bekomen naar wens in verschillende materialen zoals: transparante als ondoorzichtige textielsoorten, aluminium en PVC, die u voor meerdere problemen een oplossing bieden.

Horizontale Lamellen:

Horizontale lamellen geven je een veilig gevoel en toch een perfect uitzicht naar de buitenwereld. U kan sfeer op maat creëren in een scala van kleuren, designs. Houten lamellen is een natuurlijke luxe en heeft een aparte uitstraling. U kan keuze maken uit verschillende kleuren en afwerking.

Plissé:

De raamafwerking voor probleemvensters. U hebt een raam met een aparte vorm? Een plissé weet daar wel een afwerking voor, die dan ook nog decoratief en een mooie uitstraling biedt. Dit U aangeboden in verschillende stofkwaliteiten, transparant of non-transparant of beiden samen verwerkt. Het geeft u de perfecte sfeerbalans tussen licht, privacy en warmte. Ook voor overmatig zoninval zoals bij serres heeft het een optimale lichtreflectie.

Dakramen:

Dakramen hebben vaak veel licht en zoninval. Daar kan u gebruik van maken met verschillende afwerkingen die deze licht overvloed verhinderen of totaal verduisteren voor bij slaapkamers bijvoorbeeld.