Confectieatelier
  • Opendeurdagen! 6/11 tot 10/11/2018 en 13/11 tot 17/11/2018 ***Kerstcollectie***
  • Wij maken van uw huis een thuis! Torck Decor voor uw totaaldecoratie!

Overgordijnen


Overgordijn


Over ons

Het overgordijn is nog steeds het oudste en meest gebruikte raamafwerking. Heel eenvoudig, praktisch en esthetisch. Het maakt een interieur en een woning naar buiten toe afgewerkt. Bij raam afsluiting krijgt u een gezellige uitstraling door de aanwezigheid van de hoeveelheid stof. U kan een overgordijn ook voor vele doeleinden gebruiken en voorzien van de juiste dubbeling voor speciale doeleinden bv: zonwerend, verduisteren enz. Overgordijnen worden ook louter decoratief verwerkt voor een geheel te maken met een optrekstore enz… U kan de keuze maken uit gelijke stoffen en materialen of u kan een combinatie maken met andere motieven of stoffen. De afwerking kan heel verrassend zijn en de uitstraling ervan heel bevredigend.

Het semi transparante overgordijn heeft u maar een beperkt privé doordat ze deels transparant is. Deze keuze is voor sommige woningen snel gemaakt, wanneer uw woning inkijk heeft van geburen of straat kan u deze geen privé bieden. Bij andere woningen staan deze volledig in een eigen tuin en wensen de bewoners een gezellige en mooie afwerking van de leefruimte en soms overdag afsluiting maar niet totale afzondering, dan is dit de ideale oplossing. U kan een keuze maken uit verschillende stoffen. Dit kan heel decoratief zijn en een mooi en luchtige afwerking geven.Ook worden semi transparante verwerkt met eronder of erachter een gesloten overgordijn die naar avond-afsluiting wel volledige afsluiting biedt.

 

Wegtrekkers voor het overgordijn. Het overgordijn wordt in veel opzichten gebruikt voor decoratieve afwerking en is mooi als u deze gaat samennemen. Dit kan op verschillende manieren, met verschillende materialen.

 

Ook hier is een automatische bediening mogelijk. Deze bediening is absoluut geen luxe product meer, meerdere kiezen voor elektrische bediening naar veiligheid toe of naar bescherming van de zon. U kan bepalen wanneer het overgordijn dicht moet ook al bent u niet thuis. Ook heeft het overgordijn een langere levensduur doordat deze weinig behandeld wordt en minder bevuild. Ook gaat het esthetisch uitzicht steeds perfect zijn.