Confectieatelier
  • Opendeurdagen! 6/11 tot 10/11/2018 en 13/11 tot 17/11/2018 ***Kerstcollectie***
  • Wij maken van uw huis een thuis! Torck Decor voor uw totaaldecoratie!

Optrekstores


Optrekstores


Over ons

Transparante Stof:

Deze store is doorzichtig naar buiten toe, maar het inzicht wordt tot het minimaal beperkt. Het materiaal voor deze afwerking kan u gaan kiezen uit verschillende kwaliteiten of uitstralingen. De lichtinval wordt gefilterd door de stoffen, die in een woning steeds tot een gezellig en een aangenaam geheel maken. Dit door het zicht zo weinig mogelijk weg te nemen. Ook wordt uw woning van buiten af met een mooi geheel opgewaardeerd en bied u dit een meerwaarde op de architectuur.

Gesloten Stof:

Deze store is ondoorzichtig naar buiten toe, het binnen aanzicht wordt gekozen in stof en kleur naar keuze, deze wordt bepaald door de verschillende materialen en afwerkingen die al dan niet aanwezig of nog te kiezen zijn in uw ruimte. De afwerking ervan kan zonwerend, verduisterend, klimaat verschillend, optrekbaar of verschuivend-optrekbaar zijn. Modellen kunnen gekozen worden.

Afwerking:

Ook bij amerikaanse optrekstores kan u een meerwaarde geven naar afwerking toe. Namelijk,Omkadering: aan 3 zijden, aan 2 zijden verticaal, aan 1 zijde horizontaal

Met Uni-stof of met motief stof uit verschillende kwaliteiten kan u een keuze maken voor de afwerking om tot een mooi geheel te komen.

Ook kan u beslissen over de bediening. Manueel of automatisch.

Alle automatische bedieningen doen een opmars in onze leefwereld. Ook voor je raambekleding is dit mogelijk. Is de elektriciteit voorzien of niet in de meeste situaties is daar een oplossing voor. U kan de keuze maken in schakelaar bediening optrekstores of afstandbediening stores. Is dit nu op uw gewoon netwerk of werkt u met domotica, onze systemen kunnen er op aangesloten worden en kan u van deze bediening gebruik maken. Dit alles wordt in uw woning bekeken en besproken, hoe en welk systeem er voor u de goede oplossing is. Wordt de verwerking met 220 Volt of gaan we beter werken met 24 Volt laagspanning systeem, daar omtrent geven wij de nodige technische uitleg. Vraag ons vrijblijvend de nodige inlichtingen en wij geven u graag de nodige uitleg.